Re: цензії

15.05.2025|Ігор Чорний
Пірнути в добу романтизму
14.05.2025|Валентина Семеняк, письменниця
Міцний сплав зримої краси строф
07.05.2025|Оксана Лозова
Те, що «струною зачіпає за живе»
07.05.2025|Віктор Вербич
Збиткування над віршами: тандем поета й художниці
07.05.2025|Ігор Чорний
Життя на картку
28.04.2025|Ігор Зіньчук
Заборонене кохання
24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій
«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Джерела мови російського тоталітаризму
18.04.2025|Ігор Зіньчук
Роман про бібліотеку, як джерело знань
18.04.2025|Валентина Семеняк, письменниця
За кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
Головна\Події\Презентації

Події

16.11.2020|11:17|Буквоїд

Вийшла друга книжка Євгена Клопотенка: "Зваблення їжею з українським смаком"

У видавництві #книголав вийшла друга книжка відомого кулінарного експерта, шеф-кухаря та телеведучого Євгена Клопотенка – «Зваблення їжею з українським смаком».

Це результат кількарічних досліджень історії української кухні, роботи з істориками та всеукраїнської експедиції. Євген Клопотенко переосмислив українські давні страви по-новому і запропонував 70 авторських рецептів, які розділено на 9 розділів. З книжки можна дізнатись як приготувати супи та юшки (в тому числі й не один варіант борщу), страви з м’яса, риби, овочів та грибів, каші, напої, закуски, випічку та солодке.

«Зваблення їжею з українським смаком» також містить факти про українські продукти та харчі – як їх споживали раніше, чим вони корисні, у який спосіб їх найкраще готувати. А ще кулінарний експерт згадує про свою дослідницьку експедицію та міста, які вразили його своєю кулінарною традицією.

«Ця книга — ще один мій внесок у створення фундаменту нації та моя відповідь на питання «Що таке українська кухня?». Я прагнув показати, що вона багатогранніша, ніж нам здається. Вона глибша та менш стереотипна, ніж ми звикли думати. Вона має шалену енергетику, величну історію та неймовірний потенціал для розвитку. Українська кухня може дивувати! Приготуйте п’ять страв із цієї книжки — і відчуєте, як серце наповнюється радісним хвилюванням». 
Євген Клопотенко

«Після того, як весь світ дізнався всю правду про український борщ завдяки Жені, ми всі повинні дізнатись більше про українську кухню. А це щонайменше ще 70 рецептів від Євгена Клопотенка, які #книголав видав з великою любов’ю. Тішусь, що ми разом змінюємо підхід українців до готування і споживання їжі, ламаємо стереотипи, відкриваємо щось нове і давно забуте старе».
Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

16.05.2025|15:50
«Танго для трьох»: він, вона і кґб
15.05.2025|10:47
Літературний конкурс малої прози імені Івана Чендея оголосив довгі списки 2025 року
14.05.2025|19:02
12-й Чілдрен Кінофест оголосив програму
14.05.2025|10:35
Аудіовистава «Повернення» — новий проєкт театру Франца Кафки про пам’ять і дружбу
14.05.2025|10:29
У Лондоні презентували проєкт української військової поезії «Збиті рими»
14.05.2025|10:05
Оливки у борщі, риба зі щавлем та водка на бузку: у Луцьку обговорювали і куштували їжу часів Гетьманщини
14.05.2025|09:57
«Основи» видають першу повну збірку фотографій з однойменної мистецької серії Саші Курмаза
09.05.2025|12:40
У Києві презентують поетичну збірку Сергія «Колоса» Мартинюка «Політика памʼяті»
09.05.2025|12:34
Вірші Грицька Чубая у виконанні акторів Львівського театру імені Франца Кафки
07.05.2025|11:45
Meridian Czernowitz видає першу поетичну книжку Юлії Паєвської (Тайри) – «Наживо»


Партнери