Головна\Події\Презентації

Події

01.02.2022|09:04|Буквоїд

Богдан Коломійчук презентує у Києві книгу "300 миль на схід"

4 лютого о 19.00 «Видавництво Старого Лева» запрошує киян та гостей міста на презентацію історично-детективного роману Богдана Коломійчука «300 миль на схід».

Книга є продовженням серії про пригоди комісара Адама Вістовича, якого читачі знають за книгами «Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Галіції». Про попередні й майбутні книги автора, Європу 1920-х років та її реалії, історичні детективи як жанр – у розмові Богдана Коломійчука з модераторкою Оленою Гусейновою. Чекаємо вас у Книгарні-кав’ярні «Сенс_» (Микільський провулок, 1/25). Вхід вільний.
Відень, 1920 рік. В Австрії післявоєнна економічна та політична криза. Вулиці щоразу спалахують комуністичними демонстраціями. Директорові віденської поліції надходить повідомлення про те, що одночасно дві молоді держави, Польська Республіка і Радянська Росія вимагають видачі такого собі Адама Вістовича, оберкомісара, що походить з галицького Лемберґа. Чому скромний поліціянт зацікавив найвищі дипломатичні кола? Чи вдасться уникнути міжнародного конфлікту? І що врешті комісарові приготувала доля і буремний початок ХХ століття?
Богдан Коломійчук — український письменник-белетрист, автор історико-авантюрних та детективних романів. Автор книг «Таємниця Єви», «В’язниця душ», «Небо над Віднем», «Моцарт із Лемберга», Готель «Велика Пруссія» та «Експрес до Ґаліції».
Олена Гусейнова — українська письменниця, журналістка, ведуча UA: Радіо Культура. З 2016 року працює на Українському радіо. Авторка книги "Супергерої". Вірші Олени перекладалися польською, словацькою, чеською, англійською.


коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери