Re: цензії

10.10.2024|Тетяна Торак
Юрій Роговий: «На вулицю йду: раптом знайду тривірша…»
10.10.2024|Тарас Кремінь, доктор філософії, Уповноважений із захисту державної мови
«На тих костях зацвіте наша земля»
08.10.2024|Дмитро Дроздовський, к.філол.н., Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, секретар НСПУ
“Бо іншого у нас немає неба”...
05.10.2024|Алла Полторацька, кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземної філології та перекладу МАУП
Вітайте посібник з української мови!
04.10.2024|Михайло Ісак, c. Імстичово, Закарпаття
Сива симфонія душі Дмитра Креміня
25.09.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Українська поезія спротиву - угорською
19.09.2024|Буквоїд
Tasty Communication: How to Understand and Be Understood
19.09.2024|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мови
Про мову, боротьбу і єдність нації – популярно
Релігія страждань
13.09.2024|Артур Лантан
Російська війна проти України: Як нам розірвати 400-річне замкнене коло
Головна\Re:цензії\Що читати?

Re:цензії

19.09.2024|19:55|Буквоїд

Tasty Communication: How to Understand and Be Understood

Перед вами книга, яка є четвертим виданням Вероніки Чекалюк на Amazon. Вероніка досліджує комунікацію за столом і експериментує з етикетом та сценаріями застілля.

У цій книзі, яка доступна англійською мовою, авторка зробила подарунок для читачів: авторські метафоричні карти — гру для комунікації за столом на 8 карт із діями і закликом для спілкування.

У книзі «Смачна Комунікація: як розуміти й бути зрозумілим» досліджуються основи повсякденної комунікації: атмосфера і стиль харчування, а також гармонія і баланс. Видання поділене на тематичні ілюстровані розділи, кожен з яких відповідає певному етапу філософії комунікації за столом. Від минулого до сьогодення! Ще сам Цицерон говорив: «Радість від бенкетів слід оцінювати не за кількістю делікатесів, а за зібранням друзів і їхньою розмовою, якістю спілкування». Комунікація перевершує важливість самих страв. Висококласна гостинність є «ключем до успішної комунікації, перемовин». Найвищий комплімент кухарю – це мовчання гостей під час їжі: коли їхні роти лише смакують страву, це означає, що вони насолоджуються кожним шматочком.

Вероніка Чекалюк – науковець, дослідниця історії й вивчення традицій української культури, художниця, сертифікований аматор-кухар, кулінарний експериментатор, кандидат соціальних комунікацій.  Поєднання освіти і практичного досвіду створює ідеальний рецепт спілкування! Вероніка доводить, що їжа і обід є формами комунікації. Насолоджуючись вишуканими стравами в правильному оточенні, можна використовувати їжу як потужний інструмент для ефективної дипломатії: "Люди зазвичай витрачають багато часу на приготування їжі і покупку інгредієнтів. Сьогодні час – найцінніша валюта. Ми зосередимося на тому, як швидко і смачно готувати, сервірувати стіл і організовувати ефективну вечерю (або обід) як у малому колі так і бенкет. Гастрономічна дипломатія є найбільш ефективною. Голод породжує агресію – добре годуйте людей, і ви завоюєте їхню прихильність. Простий інгредієнт на тарілці може перетворитися на витвір мистецтва. Я пропоную унікальну формулу для покупки, економії енергії і часу, планування, приготування і насолоди смачною їжею і атмосферою. Ця книга – мій особистий зошит з малюнками й нотатками про комунікацію, атмосферу і стиль харчування, гармонію і баланс. Ви знайдете тематичні ілюстровані  мною розділи-новели, кожна з яких пов´язана з певним етапом філософії комунікації за столом", – говорить Вероніка Чекалюк.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

11.10.2024|18:46
Киян запрошують обміняти російськомовні книжки на українські по “шокуючій знижці”
10.10.2024|14:25
Лауреатом Нобелівської премії у галузі літератури стала південнокорейська письменниця Хан Канг
09.10.2024|18:39
12 жовтня відбудеться наймасштабніший день «Вінграновський ART MARATHON»
08.10.2024|14:59
У Києві відбудеться персональна виставка Анастасії Фалілеєвої, присвячена її фільму «Я померла в Ірпені»
08.10.2024|12:48
Відкриття 72-ої “Книгарні “Є”: мережа презентує перший магазин у Стрию
08.10.2024|12:10
«Нам бракує українських голосів в іспаномовному світі»: як Україна була представлена на книжковому ярмарку «Liber»
08.10.2024|12:07
У Німеччині вийшла збірка есеїв українських інтелектуалів Die Zukunft, die wir uns wünschen (“Майбутнє, якого ми прагнемо”)
03.10.2024|15:52
«Схима»: перший том вибраних творів Василя Махна вже вийшов друком
02.10.2024|10:43
На Львівському форумі видавців представлять нову дитячу книжку Олександра Гавроша «Фортель і Мімі»
30.09.2024|11:12
“Основи” перевидають легендарну серію ілюстрованої української класики, тепер — із реставрованими текстами


Партнери