Головна\Події\Книжковий ринок

Події

15.11.2023|11:28|Буквоїд

«Видавництво Юлії Сливки» шукає рукописи для дітей

Видавчиня, філолог і блогерка Юлія Сливка оголошує про прийом рукописів.

Приймаються тексти для дітей про Святого Миколая, Різдво і про тата. Щоб запропонувати рукопис, його необхідно надіслати у повному обсязі, із синопсисом та загальними відомостями про автора до 1 лютого на е-пошту видавництва publisher@slyvka.Тема листа відповідна.

Редакція розглядає завершені тексти українською мовою, ніколи не публіковані раніше. Видавництво не рецензує рукописи, але надасть коротку відповідь у будь-якому разі. Авторові затвердженого рукопису передбачений конкурентний гонорар. Оглянути всі книги видавця можна тут: slyvka.in.ua

Видавництво Юлії Сливки, засноване у 2019 році, спеціалізується на дитячій та мережевій літературі, вирізняється ретельним підходом до текстів та візуальної складової. У портфелі 8 видань, які відзначені увагою читачів і читачок та літературними преміями. Книга Юлії Сливки «Чуєш, коли приїдеш додому?» отримала спеціальна відзнаку Book Forum Lviv 2019. Книга Лілії Чех «Підростеш — побачиш» увійшла у довгі списки Книги Року ВВС-2023. Книжка Степана Процюка «Місяцю, місяцю: роман про Григора Тютюнника» — у переліку номінантів на Шевченківську премію-2024. 

На фото: Юлія Сливка

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери