Головна\Події\Презентації

Події

26.08.2009|18:35|Буквоїд

Презентація серії «Життя видатних дітей» у «Читайці»

29 серпня о 13.00 у магазині «Читайка» (м. Петрівка) відбудеться презентація серії «Життя видатних дітей» видавництва «Грані-Т».

Учасники зустрічі:

Діана Клочко, шеф-редактор видавництва «Грані-Т»;
Ірен Роздобудько, автор книги «Про Блеза Паскаля, Вольфа Моцарта, Ганса Андерсена, Катрусю Білокур та Чарлі Чапліна»;
Іван Андрусяк, автор книги «Про Дмитра Туптала, Григорія Квітку-Основ’яненка, Тараса Шевченка, Ніла Хасевича, Олексу Довбуша»

Життя видатних дітей. А що ти знаєш про дитинство відомих особистостей?

«Всі ми родом з дитинства» – так казав відомий письменник Антуан де Сент-Екзюпері. А в кожного в дитинстві трапляються веселі й сумні історії. Зустрічаються такі проблеми і ситуації, з якими складно, майже неможливо впоратися. Зустрічаються люди, що схожі на добру фею з казки про Попелюшку, які за коротку мить відкривають перед тобою весь світ. Видавництво «Грані-Т» разом з українськими авторами створили серію «Життя видатних дітей». Ірен Роздобудько, Андрій Кокотюха, Іван Андрусяк, Валерій та Наталя Лапікури та інші автори по крихті збирали факти з дитинства відомих особистостей. Вийшло більш ніж 150 історій у 30 книгах, в яких захопливо розповідається про життя людей, які залишили значний відбиток у світовій історії. Це відомі у всьому світі Архімед, Сократ, Блез Паскаль, Марґарет Тетчер, Григорій Сковорода, Тарас Шевченко і багато інших, не менш відомих людей, про дитинство яких ми знаємо дуже мало… Тепер нам не потрібно думати чим зайнятися довгими осінніми та зимовими вечорами разом з дітьми. Читайте історії про видатних дітей і, можливо, саме ваш син або дочка коли-небудь сягне небувалих висот і залишить  свій слід в історії!

На фото: Іван Андрусяк



Додаткові матеріали

23.01.2009|07:35|Події
Ірен Роздобудько: «Я завжди багато працювала і ніколи не думала про успіх»
02.02.2009|21:55|Події
Іван Андрусяк: «Моя мрія: написати щось таке, що читалося б через сто-двісті років»
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери