Головна\Події\Презентації

Події

27.01.2023|10:45|Буквоїд

Побачила світ «Перша енциклопедія малюка» Ірини Мацко

У січні 2023 року у видавництві Vivat вийшла цікава й корисна книга для дітей - «Перша енциклопедія малюка» Ірини Мацко.

Це путівник великим і барвистим світом для допитливої малечі. Книга допоможе маленьким чомучкам разом з батьками знайти відповіді на питання: Чому скисає молоко? Навіщо тваринам хвіст? Навіщо ми дихаємо? Який голос у комах? На чому писали люди в давнину? та багато інших запитань.



"Моя цікавість до навколишнього світу почалася ще в ранньому дитинстві й не закінчується досі. Пам`ятаю, перечитувала тоді книжку, ще радянську енциклопедію, декілька разів, дізнаючись цікавинки про такі близькі але водночас незнайомі речі. Уявляла собі як дихають і ловлять сонячне проміння рослини, чому пече кропива, коли її торкнутися та ще багато іншого. Діти повинні рости цікавити і цю їх потребу пізнання потрібно задовільняти. Це якраз завдання цієї чудової енциклопедії, де навіть дорослі знайдуть для себе багато несподіваних відкриттів" - говорить Ірина Мацко, яка присвятила роботі над енциклопедією більше двох років, аби зібрати під однією обкладинкою безліч цікавих та різноманітних фактів. Вони задовільнять цікавість маленьких чомучок, а яскраві ілюстрації точно викличуть інтерес і заохотять їх розглядати цю яскраву книжку.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери