Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

07.12.2023|14:33|Буквоїд

У видавництві Yakaboo Publishing виходить друга книга про силу українок у війні з російськими загарбниками

Видавництво Yakaboo Publishing анонсує вихід на початку 2024-го року другої книги Вікторії Покатіс «Сталеві. Книжка про жіночу стійкість у другий рік війни». 14 грудня 2023-го року у Києві відбудеться івент для жінок STALEVI, на якому зокрема героїні майбутньої книги розкажуть про свій досвід жіночого лідерства у воєнний час.

Наприкінці 2022-го року видавництво Yakaboo Publishing випустило книгу «Незламні. Книжка про спротив українських жінок у війні з російськими загарбниками» Вікторії Покатіс із серією сильних інтерв’ю з жінками, які серед перших взяли на себе допомогу там, де вона найбільше потрібна. Це військові, волонтерки, підприємиці, громадські активістки. Протягом 2023-го року видавництво додрукувало розпроданий наклад та вивело книжку в англомовній версії на міжнародний ринок. 

На початку 2024-го року у видавництві вийде друга частина проєкту - «Сталеві». Збірка містить історії жінок-військових, парамедикинь, волонтерок, засновниць фондів і притулків, жінок, які організовують марші, щоб голос України почули всюди. Серед героїнь книги Ольга Харлан, Юлія Паєвська (Тайра), Ганна Маляр, Марія Тодорчук, Ірина Никорак, Дарія Корнійчук, Олена Малицька, Наталія Лелюх, Наталія Подоба, Ганна Дерев’янко, Тетяна Гончарова, Тетяна Волочай, Ірина Мудра, Владислава Романюк, Вікторія Ма (Матюша), Емель Мордо, Ілона Довгань, Наталія Колодницька, Ольга Устинова, Алеся Азарова та Юлія Рідченко, Марія Мезенцева, Тіна Ніколова, Тетяна Єгорова-Луценко, Олена Сосєдка, Наталка Зарицька, Наталія Кривда, Людмила Пишна, Олена Марченко. 

У Yakaboo Publishing зазначають: «Нам важливо втілювати проєкти, які залишать слід в історії, оскільки вони є своєрідними «нотатками війни». Безперечно, кожна історія у «Незламних» та «Сталевих» про людяність, яка закладена на генетичному рівні кожного українця, а наших жінок — особливо. До війни звикнути неможливо, але можна й треба переформатуватись, адаптуватись до нових умов, протистояти тиску, це непросто. Але ще складніше — рятувати, підтримувати, створювати майбутнє вже тут і зараз. Кожна з героїнь проєкту – рольова модель і ми хотіли донести це до українців у цих книжках».

Найбільша в Україні зустріч жінок-лідерок з початку війни STALEVI, у якій візьмуть участь і героїні однойменної книги, відбудеться 14 грудня 2023 року у Києві. 

Спеціально до цього заходу видавництво надрукувало 100 перших примірників книги «Сталеві», які можна буде придбати та підписати в авторки.

«В ці складні часи ми як ніколи потрібні одне одному. Жіноча солідарність і підтримка одна з найсильніших та найважливіших. Я спілкуюся з жінками-лідерами різного рівня, я знаю, наскільки їм важливо зустрічатися, обмінюватися досвідом, отримувати підтримку та зворотний зв´язок. 14 грудня 2023 року, на другий рік війни, ми збираємо жінок, які досі продовжують волонтерські ініціативи. Їхні фонди зростають, і ми розуміємо, що ці жінки й надалі відновлюватимуть Україну. Для них ми й створили цей івент, аби вони передали цей досвід. Навіть якщо ви не в активній лідерській позиції – приходьте, щоб надихнутися, побачити та зрозуміти для себе різні моделі: як розвиватися у війну та як бути потрібними та корисними у цей тяжкий час»,  – каже авторка книги та продюсерка івенту Вікторія Покатіс.

На відвідувачів очікує більше ніж 10 виступів та 5 панельних дискусій від жінок з бізнесу, державного сектору та благодійних організацій на теми: управління змінами, дипломатія та мистецтво проведення перемовин, концепції сталості під час війни,  як трансформувати бізнес під час війни та змінюватись самій, побудову довгострокової стратегії організації в умовах невизначеності, репутацію та персональний бренд у часи змін.

Частина грошей з продажу квитків підуть у благодійний проєкт «НАШІ ДІТИ», проєкт підтримки та допомоги дітям з окупованих, деокупованих, прифронтових територій зі всієї України, які втратили своїх батьків через війну.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери