Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Фестивалі

Події

03.08.2022|15:31|Буквоїд

«Діалоги про війну» — серія виступів-осмислень сьогодення на Meridian Czernowitz 2022

З 2 до 4 вересня в межах Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz*, відбудуться виступи-осмислення нашого сьогодення «Діалоги про війну».

Ці заходи спеціальної програми читань відбудуться за участі Андрія Любки, Ірини Цілик, Ігоря Померанцева, Андрія Бондара та Катерини Калитко. Письменники та письменниці говоритимуть про війну, культурний фронт та про те, як народжується творчість під час війни. 

Спеціально для публічних інтерв’ю учасників та учасниць поетичних читань організатори поетичних читань розгортають відкриту локацію на вулиці Ольги Кобилянської, звідки працюватиме виїзна студія Суспільного. Модеруватимуть «Діалоги про війну» — ведуча Радіо КультураОлена Гусейнова, виконавча продюсерка Радіо «Культура» Ірина Славінська та ведуча телеканалу Суспільне Культура Єлизавета Цареградська.  

Трансляція виступів буде доступною на сторінках Meridian Czernowitz та Радіо Культура у мережі Фейсбук, а також на хвилях Радіо Культура 3 та 4 вересня о 16:00. Записи публічних інтерв’ю згодом покажуть на Суспільне Культура та Суспільне Чернівці.

Нагадаємо, що Meridian Czernowitz відбудеться за підтримки партнерів: Klett-Cotta Verlag (Німеччина), доброчинна організація «Українсько-єврейська зустріч» (Канада), Федеральний уряд землі Карінтія (Австрія), Товариство Ґеорґа Дроздовського (Австрія), Посольство Швейцарії в Україні, культурний фонд Pro Helvetia (Швейцарія), Dutch Jewish Humanitarian Fund, Літературний целанівський центр у Чернівцях.

Суспільне мовлення — генеральний інформаційний партнер Міжнародних поетичних читань Meridian Czernowitz: Суспільне Чернівці — регіональний медіапартнер, радіо «Культура» — радіопартнер, Суспільне Культура — телевізійний партнер. 

*Meridian Czernowitz дійство, побудоване на фундаменті культурної спадщини Чернівців, продукт генної та історичної пам’яті його мешканців. Метою фестивалю є повернення Чернівців на культурну мапу Європи й розвиток діалогу між сучасними українськими поетами та їх зарубіжними колегами.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери