Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Новини\Детектив/Трілер

Новини

27.03.2018|15:57|Буквоїд

Вийшла книга малої містичної прози «Те, що серед нас»

Днями у видавництві «Мандрівець» вийшла книга черкаського журналіста Назарія Вівчарика «Те, що серед нас». Ця збірка малої прози є другою книгою автора.

– «Те, що серед нас» – це містика, казки для дорослих. Книга моторошна, повчальна, цікава. Загалом, містика гнучкий жанр, тож поєднував тут і фантастику, і детектив, і сатиру, і трохи хоррору, тобто, жахів… – розповів Назарій Вівчарик.

Більшість історій журналіст після відряджень та зустрічей з непересічними людьми, які підштовхнули його до різноманітних роздумів.

Назарій Вівчарик розповів, що задумував цю збірку ще в студентські роки, коли читав «Вальпургієву ніч» Майрінка, «Кобзар 2000» Капранових, «Коли впаде темрява» Кінга та багато інших цікавих і моторошних збірок.

– Насправді на малу прозу легко підсісти. Це такі концентровані оповідки для читання у вільний час, під час відряджень, коли можна пережити багато емоцій. Майже немає зайвого, але є велике смислове навантаження,– розповів автор.

Торік у видавництві «Мандрівець» побачила світ перша книга автора – містична повість «П’ятеро як один», події в якій розгортаються у Черкасах.

Анотація до збірки «Те, що серед нас»: Оповідання цієї збірки – моторошні, але чи вигадані сюжети? Автор багато років працює журналістом. За редакційним завданням він справді їздив шукати чупакабру, писав репортажі з психлікарні й колонії, разом із поліцією виїжджав до розритого чорними археологами кургану.

Усе це навіювало сюжети, в основі яких – спроба привідкрити завісу двох світів, що, здавалось би, не перетинаються: підсвідомого і потойбічного. Містичні історії відображають темний бік суспільства, маскуючи роздуми про його серйозні проблеми: від корупції до екології.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери