Re: цензії

14.09.2025|Тетяна Колядинська, м. Дніпро
За якими правилами “грали” радянські засоби масової інформації
03.09.2025|Ольга Шаф, м. Дніпро
«Був на рідній землі…»
02.09.2025|Віктор Вербич
Книга долі Федора Литвинюка: ціна вибору
01.09.2025|Василь Пазинич, поет, фізик-математик, член НСПУ, м. Суми
Одухотворений мегавулкан мезозойської ери
25.08.2025|Ярослав Поліщук
Шалений вертеп
25.08.2025|Ігор Зіньчук
Правди мало не буває
18.08.2025|Володимир Гладишев
«НЕМОВ СТОЛІТЬ НЕБАЧЕНИХ ВЕСНА – ПЕРЕД ОЧИМА СХОДИТЬ УКРАЇНА»
12.08.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Полтавська хоку-центричність
07.08.2025|Ігор Чорний
Роки минають за роками…
06.08.2025|Ярослав Поліщук
Снити про щастя
Головна\Події\Фестивалі

Події

21.12.2011|08:20|Буквоїд

Гастрономічну премію з літератури отримав кулінарно-еротичний твір

Карлес Кортес, письменник і викладач літератури каталонського університету Аліканте, завоював VIII гастрономічну премію з літератури Neu´Jijona.

Журі підкорила його еротична новела під назвою «Фаршировані перці по-колумбійському». У центріісторії, розказаної Кортесом - зв´язок 36-річної перекладачки, що колекціонує сімейні рецепти, з юним колумбійцем, що працює у пекарні своїх батьків.

Журі високо оцінило оригінальність підходу до історії еротичних відносин між головними героями,іронічність твори і, звичайно, гастрономічну цінність запропонованих кулінарних рецептів.

Письменник отримав приз у розмірі 2000 євро.

Інформація: Росбалт



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери