Re: цензії

17.06.2025|Ігор Чорний
Обгорнена сумом смертельним душа моя
13.06.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Звичайний читач, який став незвичайним поетом
12.06.2025|Ігор Зіньчук
«Європейський міст» для України
07.06.2025|Ігор Чорний
Сни під час пандемії
03.06.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Каміння не мовчить: контур герменевтики
26.05.2025|Ігор Зіньчук
Прагнення волі
26.05.2025|Інна Ковальчук
Дорога з присмаком війни
23.05.2025|Ніна Бернадська
Голос ніжності та криці
23.05.2025|Людмила Таран, письменниця
Витривалість і віру маємо плекати в собі
15.05.2025|Ігор Чорний
Пірнути в добу романтизму

Літературний дайджест

19.12.2014|08:39|Gazeta.ua.

Руслан Сєнічкін на презентації своєї книжки порівняв себе із Вінні Пухом

17 грудня на "Різдвяному Арсеналі" телеведучий Руслан Сєнічкін презентував свою першу кулінарну книгу "Сніданки".

Розмістив у ній рецепти вітамінних сніданків.

"У книзі зібрали рецепти наших глядачів, дописувачів і людей, які раніше були успішними кулінарами. Всі рецепти перевіряв особисто. Їх не тільки готував, а й куштував. Вони з першого разу виходили у мене смачними. Страви за цими рецептами вдасться приготувати навіть людині, яка раніше ніколи не готувала", - сказав Руслан Сєнічкін.

Руслан Сєнічкін почав готувати у ефірі ранкової програми "Сніданок" на каналі "1+1". До того взагалі не порався біля плити.

"Коли вперше готував яєчню, вона перетворилася на вугілля, у свої перші пироги взагалі забув покласти начинку, а у перший суп вкинув забагато вермішелі і він перетворився на білу киселеву масу. Тепер вважаю себе досвідченим кухарем. Можу приготувати багато смачних і корисних страв. Ведучі Людмила Барбір і Марина Леончук, які зі мною працюють, - дуже стрункі і худенькі. Поряд із ними почуваю себе Вінні Пухом. Але ніколи не шкодував про те, що не сидів на дієтах. Якби робив це, то ніколи б скуштував усі ті смачні страви, які готую в ефірі", - поділився Руслан Сєнічкін. 
"Сюжет про приготування якоїсь страви тривають 3-3,5 хвилини. Щоб зробити цей ролик потрібно не менше двох годин", - додав він.

Також Руслан Сєнічкін зізнався, що ніколи не снідає і любить експериментувати на кухні.

"Перед ефіром в мене немає апетиту. Це погано, бо сніданок - це старт для всього організму. Їм вже після ефіру - якийсь салатик чи картопельку. Часто щось змінюю у рецептах і додаю якісь свої інгредієнти. Знаю вже багато секретів. Буряк завжди зафарбовує інші інгредієнти салатів у свій колір. Щоб цього не сталося, потертий буряк слід скропити оливкою олією і вже потім викладати у салат. Олія не дасть буряку фарбувати інші продукти у його колір", - сказав ведучий.

Книжку Сєнічкіна має 194 сторінки. На "Різдвяному Арсеналі" продавали за 160 гривень.

Світлана КОРЖЕНКО



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

20.06.2025|10:25
«На кордоні культур»: до Луцька завітає делегація митців і громадських діячів із Польщі
18.06.2025|19:26
«Хлопчик, який бачив у темряві»: історія про дитинство, яке вчить бачити серцем
16.06.2025|23:44
Під час «Книжкового двіжу» в Луцьку зібрали 267 892 гривень на FPV-дрони
16.06.2025|16:24
«Основи» видадуть повну версію знаменитого інтерв’ю Сьюзен Зонтаґ для журналу Rolling Stone
12.06.2025|12:16
«Видавництво Старого Лева» презентує фентезі від Володимира Аренєва «Музиканти. Четвертий дарунок»
07.06.2025|14:54
Артем Чех анонсував нову книжку "Гра у перевдягання": ніжні роздуми про війну та біль
06.06.2025|19:48
У США побачила світ поетична антологія «Sunflowers Rising»: Peace Poems Anthology: by Poets for Peace»
03.06.2025|12:21
У серпні у Львові вперше відбудеться триденний книжковий BestsellerFest
03.06.2025|07:14
Меридіан Запоріжжя та Меридіан Харків: наприкінці червня відбудуться дві масштабні літературні події за участі провідних українських авторів та авторок Вхідні
03.06.2025|07:10
Найпопулярніші книжки для дітей на «Книжковому Арсеналі»: що почитати дітям


Партнери