Re: цензії

27.06.2025|Ірина Фотуйма
"Коні не винні" або Хроніка одного щастя
26.06.2025|Михайло Жайворон
Житомирський текст Петра Білоуса
25.06.2025|Віктор Вербич
Про що промовляють «Вартові руїни» Оксани Забужко
25.06.2025|Ігор Зіньчук
Бажання вижити
22.06.2025|Володимир Даниленко
Казка Галини Пагутяк «Юрчик-Змієборець» як алегорія про війну, в якій ми живемо
17.06.2025|Ігор Чорний
Обгорнена сумом смертельним душа моя
13.06.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Звичайний читач, який став незвичайним поетом
12.06.2025|Ігор Зіньчук
«Європейський міст» для України
07.06.2025|Ігор Чорний
Сни під час пандемії
03.06.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Каміння не мовчить: контур герменевтики

Літературний дайджест

10.09.2012|23:18|"Bookzone"

Как покончить с обжорством

Дэвид Кесслер. Конец обжорству. Юнайтед Пресс, 2010. - 346 с.

Конец обжорству... мечта, недостижимое волевое усилие или реальность? Ведь часто, садясь за стол с мыслью слегка перекусить, мы выходим из-за него едва дыша от тяжести съеденного. И корим себя за малодушие и слабохарактерность. Но в этом ли кроется истинная причина?

Как утверждает доктор медицины Дэвид Кесслер в книге "Конец обжорству", переедание обусловлено биологическими причинами, справиться с которыми путем самобичевания и жестких самоограничений невозможно. Данные пути приводят лишь к усугубления первопричин.

В книге вы найдете интереснейшие исследования перемен, которые вызывают наш с вами образ жизни и алчность индустрии питания, таких как выведения из строя механизмов саморегуляции человеческого организма. Тщательному анализу подверглись составы основных продуктов питания, а также ресторанные меню; итоги анализа обсуждались с учеными и инсайдерами. Систематизированные результаты всех трудов доктора Кесслера и составили собой базис книги "Конец обжорству".

Автор издания "Конец обжорству" впервые говорит о том, что всеми любимые приправы, такие как соль, сахар, входящие в состав всех вкусных блюд, провоцируют возникновение сверхаппетита, который бесконечно далек от истинной потребности в пище.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

01.07.2025|21:38
Артур Дронь анонсував вихід нової книги "Гемінґвей нічого не знає": збірка свідчень про війну та життя
01.07.2025|18:02
Сергію Жадану присуджено австрійську державну премію з європейської літератури
01.07.2025|08:53
"Дикий Захід" Павла Казаріна тепер польською: Автор дякує за "довге життя" книги, що виявилась пророчою
01.07.2025|08:37
«Родовід» перевидає «З країни рижу та опію» Софії Яблонської
01.07.2025|08:14
Мартин Якуб презентував у Житомирі психологічний детектив "Гріх на душу"
01.07.2025|06:34
ТОП-10 книг ВСЛ за червень 2025 року
01.07.2025|06:27
Українська письменниця Євгенія Кузнєцова у лонглисті престижної премії Angelus
29.06.2025|13:28
ВСЛ оголосило передзамовлення на книжку Юлії Чернінької "Бестселер у борг"
26.06.2025|19:06
Дмитро Лазуткін став лауреатом літературної премії імені Бориса Нечерди
26.06.2025|14:27
Роман, що повертає емпатію: у Луцьку вийшла книжка Костянтина Коверзнєва


Партнери