Re: цензії

27.06.2025|Ірина Фотуйма
"Коні не винні" або Хроніка одного щастя
26.06.2025|Михайло Жайворон
Житомирський текст Петра Білоуса
25.06.2025|Віктор Вербич
Про що промовляють «Вартові руїни» Оксани Забужко
25.06.2025|Ігор Зіньчук
Бажання вижити
22.06.2025|Володимир Даниленко
Казка Галини Пагутяк «Юрчик-Змієборець» як алегорія про війну, в якій ми живемо
17.06.2025|Ігор Чорний
Обгорнена сумом смертельним душа моя
13.06.2025|Тетяна Качак, літературознавиця, докторка філологічних наук, професорка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника
Звичайний читач, який став незвичайним поетом
12.06.2025|Ігор Зіньчук
«Європейський міст» для України
07.06.2025|Ігор Чорний
Сни під час пандемії
03.06.2025|Тетяна Торак, м. Івано-Франківськ
Каміння не мовчить: контур герменевтики

Літературний дайджест

13.11.2012|07:45|"Эксмо"

Новая книга Анны Китаевой «Домашний хлеб»

В издательстве «Эксмо» вышла новая книга от автора бестселлера «Я и моя хлебопечка» Анны Китаевой— «Домашний хлеб».

Как часто приходится слышать: «Хлеб своими руками? Ну это вообще высший пилотаж!». А на деле все очень несложно. Чем быстрее вы испечете свой первый хлеб, тем раньше вы поймете, что это довольно просто, а сколько удовольствия! В новой книге Анны Китаевой раскрываются все секреты домашнего хлебопечения, весь процесс описывается «от простого к сложному», от вас требуется минимум: нехитрые ингредиенты, утварь, ваше желание — и ароматы свежего хлеба наполнят ваш дом.

Многие рецепты книги подходят также и для хлебопечки.

Книга выходит в двух оформлениях.

«Приведенные в книге четкие пошаговые технологии, тонкости работы с тестом и секреты выпечки вполне достойны того, чтобы превратить создание домашнего хлеба во вполне посильную работу, на которую способен даже ученик. А вдохновенный выбор рецептов запросто превращает кухонную работу в увлекательное хобби. Помните загорелые калорийные булочки с россыпью орехов на макушке? А сдобные булочки „по 3 копейки“? А сметанные лепешки? Увы, сейчас таких не делают. У этой книги аромат свежей сдобы, детства и ностальгии. Сочетание, которому совершенно бесполезно сопротивляться».

 Журнал «ХлебСоль»

Анна Китаева, автор бестселлера и одноименного кулинарного блога «Я и моя хлебопечка», настоящий эксперт в работе с хлебопечками. В ее арсенале более двухсот рецептов изумительного хлеба: от традиционных, до сугубо авторских.

«Если на столе домашний хлеб — значит, в доме уют и благополучие, а хозяйке дома есть чем гордиться » — так считает автор Анна Китаева.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus

Останні події

01.07.2025|21:38
Артур Дронь анонсував вихід нової книги "Гемінґвей нічого не знає": збірка свідчень про війну та життя
01.07.2025|18:02
Сергію Жадану присуджено австрійську державну премію з європейської літератури
01.07.2025|08:53
"Дикий Захід" Павла Казаріна тепер польською: Автор дякує за "довге життя" книги, що виявилась пророчою
01.07.2025|08:37
«Родовід» перевидає «З країни рижу та опію» Софії Яблонської
01.07.2025|08:14
Мартин Якуб презентував у Житомирі психологічний детектив "Гріх на душу"
01.07.2025|06:34
ТОП-10 книг ВСЛ за червень 2025 року
01.07.2025|06:27
Українська письменниця Євгенія Кузнєцова у лонглисті престижної премії Angelus
29.06.2025|13:28
ВСЛ оголосило передзамовлення на книжку Юлії Чернінької "Бестселер у борг"
26.06.2025|19:06
Дмитро Лазуткін став лауреатом літературної премії імені Бориса Нечерди
26.06.2025|14:27
Роман, що повертає емпатію: у Луцьку вийшла книжка Костянтина Коверзнєва


Партнери