Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Культура

Події

В гостях добре, а вдома не обирають

Марно шукати дивосвіт за тисячі кілометрів, якщо всередині тебе - випалена пустеля.

Я інколи щиро дивуюся людям, які ретельно і натхненно обирають екзотичний тур для себе і приємного товариства, щоби всі десять днів відпочинку не покидати території готельного комплексу, ну хіба на пару екскурсій - поклацати фотоапаратом великого слона або маленького аборигена. «Ну а що душі потрібно? В басейні вода чиста, їжа - смачна, питво - в необмежених кількостях, погода - свято просто! Мені головне - щоби по роботі не діставали». А є інший різновид туристичних приємностей: дертися в кедах по схилам, сплавлятися кудись по чомусь між каміння, вдихати буйство ароматів диких трав, між якими повзають небезпечні комахи...Відпочинком все це діло, звісно, назвати важко. І для одного, і для іншого виду відпустки зовсім необов’язково мандрувати, куди очі світять, при бажанні і цілком можна знайти все це в Україні. Але ж ні - українці все частіше їдуть світ за очі, і незабаром на їх сторінці в Однокласниках з"являються типові світлини, які мають слугувати доказом цікавого та насиченого життя їх власника.

Але чомусь культура туризму в нас відсутня як така, і, обираючи напрям, українці здебільшого орієнтуються на ціну путівки: дорого - значить круто, дешево - значить, треба брати.

А ще я щиро дивуюся, коли лають наш Крим. Наче Крим винен, що ми тупі, і що не можемо в ньому, чудовому, зробити щось путнє.

Коротше, всередині мене є якісь незручні хробачки на цю тему, і про все таке я збираюся говорити в найближчій «Силіконові Жесті», 3 липня на «Європі ФМ» (107,0), з 21-00 вечора і «до останнього клієнта»(с). Що, може зробимо Україну осередком секс-туризму? Чи влаштовуватимемо задорого екстрім-тури бездоріжжям Сумщини? Дзвоніть в передачу, поговоримо, бо треба шось рішати:) Телефон ефіру все той же, безкоштовний : 251-49-81. Дотепники винагороджуються призами.

 



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери