
Re: цензії
- 28.04.2025|Ігор ЗіньчукЗаборонене кохання
- 24.04.2025|Вероніка Чекалюк, науковець, кандидат наук із соціальних комунікацій«До співу пташок» Олега Кришталя як наука одкровення
- 21.04.2025|Тарас Кремінь, кандидат філологічних наук, Уповноважений із захисту державної мовиДжерела мови російського тоталітаризму
- 18.04.2025|Ігор ЗіньчукРоман про бібліотеку, як джерело знань
- 18.04.2025|Валентина Семеняк, письменницяЗа кожним рядком – безмежний світ думок і почуттів
- 12.04.2025|Андрій СодомораІ ритмів суголосся, й ран...
- 06.04.2025|Валентина СеменякЧитаю «Фрактали» і… приміряю до себе
- 05.04.2025|Світлана Бреславська, Івано-Франківськ«Ненаситність» Віткація
- 30.03.2025|Ігор ЧорнийЛікарі й шарлатани
- 26.03.2025|Віталій КвіткаПісня завдовжки у чотири сотні сторінок
Видавничі новинки
- Петро Панч. «Голубі ешелони»Проза | Буквоїд
- Олександр Клименко. "Метапрозорість"Книги | Буквоїд
- Семенова Юлія. "Well Done"Книги | Буквоїд
- Микола Мартинюк. «Розбишацькі рими»Дитяча книга | Буквоїд
- Ніна Горик. «Дорога честі»Книги | Буквоїд
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка». 7+Дитяча книга | Буквоїд
- Мистецтво творення іміджу.Книги | Дарина Грабова
- Еліна Заржицька. «Читанка-ЧОМУчка»Дитяча книга | Буквоїд
- Ігор Павлюк. «Торф»Книги | Буквоїд
- Вийшла антологія української художньої прози «Наша Перша світова»Книги | Іванка Когутич
Події
Кулінарні спокуси від Руслани Писанки (ФОТО, АУДІО)
16 квітня у книжковому магазині «Читайка» відбувся авторський «Суботник» Руслани Писанки. Знаменита актриса і телеведуча з гордістю презентувала свою книгу рецептів «Кулінарні спокуси від київської Рýсі».
Презентація цього видання і автограф-сесія відбулися в Києві вперше.
У теплій та дружній атмосфері Руслана розповіла відвідувачам «Суботника» свої кулінарні хитрощі. Як приготувати печеного гусака смачно і корисно, що таке сало в шоколаді, яка різниця між пельменями та варениками з м´ясом та багато ще різних секретів від відомої телезірки.
Писанка каже, що у цій книзі - кожне слово, кожен рецепт, кожне фото - від душі і від серця. Руслана сама писала, брала участь в ідеях оформлення та фуд-стилістиці, і зовсім не по-зоряному ставилася до робочого процесу фотозйомок.
Ідея написати книжку про українську кухню прийшла російському видавництву «АСТ» . Адже слава про прості і ситні українські страви вже давно перетнула кордони України. До пропозиції поділитися своїми рецептами Руслана Писанка поставилася з ентузіазмом і натхненням. Фотосесія всіх кулінарних шедеврів відбувалася в рідному Києві. Як вважає акторка, саме тут на базарі знають, що таке справжнє сало і червоні консервовані помідори. За словами Руслани, московські ринки порівнювати з київськими дуже і дуже складно, все одно, як озеро і океан.
Фото: Вікторія Руденко
Наступний «Суботник» відбудеться 27 квітня о 16.00 в книжковому магазині «Читайка»: Максим Кідрук презентує свої книги «Навіжені в Мексиці» і «Навіжені в Перу».
Коментарі
Останні події
- 02.05.2025|13:48В’ятрович розкаже, як перемогли «велику вітчизняну» в Україні
- 01.05.2025|16:51V Міжнародний літературний фестиваль «Фронтера» оголошує старт продажу квитків та імена перших учасників
- 01.05.2025|10:38В Ужгороді презентували «гуцул-фентезі» Олександра Гавроша
- 30.04.2025|09:36Андрій Зелінський презентує нову книгу «Мапа»
- 29.04.2025|12:10Новий фільм класика італійського кіно Марко Белоккьо: історична драма «Викрадений» виходить на екрани у травні
- 29.04.2025|11:27«Основи» готують оновлене англомовне видання «Катерини» Шевченка, тепер — з перекладом Віри Річ
- 29.04.2025|11:24Що читають українці: топи продажів видавництв «Ранок» і READBERRY на «Книжковій країні»
- 29.04.2025|11:15Митці й дослідники з 5 країн зберуться в Луцьку на дводенний інтенсив EcoLab 2.0
- 24.04.2025|19:16Ееро Балк – лауреат премії Drahomán Prize за 2024 рік
- 24.04.2025|18:51Гостини у Германа Гессе з українськомовним двотомником поезії нобелівського лауреата