Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника
Головна\Події\Рейтинг

Події

12.01.2016|15:00|"Країна мрій"

ТОП-5 книжок у жанрі non-fiction від «Країни мрій»

Наприкінці кожного року видавництво «Країна мрій» публікує ТОП-5 книг року за даними продажів. Пропонуємо вам ознайомитися із п’ятіркою книжок у жанрі non-fiction 2015 року.

Книга Джеймі Кет Калан «Француженки не сплять на самоті» швидко завоювала прихильність українських жінок. І зовсім не тому, що в ній розповідається про життя французьких чи американських жінок. Навіть навпаки. Це книга просто про Жінку та її відносини з самою собою. Адже, коли  пані перебуває в стані гармонії, коли вона натхненна, жіночна та відкрита для всього нового, щастя саме її знаходить! А історії з життя французьких мадам та американських мем просто надають порадам, наведеним у книзі, дещо легковажного та грайливого відтінку.

Бунтар та бізнесмен Річард Бренсон, засновник корпорації VirginGroup, до складу якої входить понад 400 компаній, розкиданих по всьому світу, відомий своїм нестандартним підходом до керування підприємствами, у новій книзі «Шлях Virgin: як слухати, вчитися, жартувати та вести за собою» ділиться не тільки своїми поглядами на сучасний менеджмент, але й на те, як керувати власним життям. На відміну від багатьох бізнес-тренерів, Бренсон дає читачеві не тільки тези. Він абсолютно відвертий і щирий. Всі свої знання, весь набутий досвід у підприємництві, житті та стосунках з людьми він викладає на сторінках своєї книги. І не має значення, чи ви тільки починаєте будувати власну кар′єру, чи вже стали менеджером вищої ланки. Кожному з нас є чому повчитися. А опанувати вміння слухати і чути, щодня  навчатися новому, надихати людей стежити за тобою ніколи не буває запізно. Проте в книзі йде мова не лише про успіхи та перемоги. Так само відверто Бренсон розповідає про свої провали та невдачі та ділиться висновками, до яких дійшов.  Ким би ви не були, про що б не мріяли, за допомогою порад Річарда Бренсона ви на власному досвіді відчуєте, що неможливого не існує.

Відомо, що кожна людина мимохідь робить безліч рухів, котрі видають її настрій, наміри та душевний стан. У новому розширеному виданні «Мови рухів тіла» експерти в галузі комунікації та дослідники мови рухів тіла Алан та Барбара Пізи  навчать читача розуміти думки та наміри оточуючих, передбачати їх вчинки та використовувати набуті знання собі на користь. Ця книга буде корисною не тільки для бізнесменів та топ-менеджерів, але й для всіх, хто хоче навчитися краще розуміти своїх співрозмовників. Знання мови тіла допомагає порозумітися з незнайомцями, уникнути конфліктів та знайти компроміси з близькими, воно знадобиться в усіх сферах життя. Прочитавши цю книгу, ви знатимете на що слід звертати увагу під час розмови, як повернути бесіду у потрібне вам русло, як не втратити уваги аудиторії тощо. Ви не одноразово повертатиметеся до «Мови рухів тіла», книга стане вашим товаришем та помічником у діловій сфері та особистому житті.

У сучасному світі вміння упізнати брехуна безцінне. Навчитися цьому можна за допомогою книги Пола Екмана «Теорія брехні. Як визначити брехуна в бізнесі , політиці та приватному житті». Видатний американський психолог, професор Каліфорнійського університету, найбільший спеціаліст в галузі психології емоцій, котрий став прототипом  доктора Лайтмана, головного героя телесеріалу «Lietome», вже кілька років займає перші рядки у списках найпопулярніших авторів книг з психології у світі.  «Теорія брехні», на відміну від багатьох серйозних праць із психології,  написана дуже простою і зрозумілою мовою, без перевантаження специфічною термінологією. Разом із автором читач поступово розбереться у природі брехні, її різновидах, навчиться впізнавати брехунів та не попадатися самому. І зрозуміє, що справжній віртуоз проведе хоч найсучаснішу техніку, хоч відомого спеціаліста – адже способів на 100% відрізнити неправду ще не винайшли.

Одвічному питанню «Що робити, щоб чоловік та жінка могли порозумітися?» присвячена книга Стіва Харві «Діяти як жінка, думати як чоловік».  Упродовж багатьох років Стів Харві був ведучим популярного радіошоу, в якому чув безліч відвертих історій та непростих запитань, після чого дійшов висновку: щоб зрозуміти чоловіків, жінкам варто звертатися з питаннями не до інших жінок, а до самих чоловіків. Його книга – захоплююча мандрівка для дівчат до незнайомого їм чоловічого світу. Харві вчить читачок аналізувати поведінку представників сильної статі, бачити їх недоліки, не впадати у самообман, встановлювати свої правили гри та здобувати справжню чоловічу повагу.

В Новому році видавництво «Країна Мрій» бажає вам успіхів у бізнесі та особистих відносинах, творчого та особистого росту і, звичайно, хороших книг. Щасливих свят!



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери