Re: цензії

08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
17.03.2024|Ольга Шаф, м.Дніпро
Коло Стефаника

Новини

22.03.2019|11:19|Буквоїд

Мистецтво бачити важливі деталі

«Деталізм. Впевнене завтра» – нон-фікшн від українського автора, успішного бізнесмена Олега Курченка – одного зі співзасновників фармацевтичної компанії «ОмніФарма».

Автор знайомить читача з деталізмом – мистецтвом, філософією мислення, яке допоможе впорядкувати бізнес-процеси й навіть особисте життя. В основі деталізму – вміння знаходити логічно неподільні частини, роздивлятися, як вони взаємодіють і приводять у рух маленькі чи великі підприємства.

Олег Курченко ділиться власним досвідом, доступно розповідає про цікаві кейси колег і навіть пропонує читачу свою консультацію. Він не переконує, що деталізм – панацея, проте послідовно доводить ефективність його застосування там, де потрібно подолати невизначеність і хаос, а також нейтралізувати ризики.

«Олег Курченко успішно поєднав у собі ролі блискуче освіченого дослідника, раціонального підприємця і системного менеджера. Завдяки йому ми отримали неймовірно сильну методологію успіху – деталізм. Деталізм – чітка, зрозуміла, успішно апробована методологія створення системи управління, спроможної не допустити криз чи їх нейтралізувати. Деталізм – це спосіб вирватися із замкнутого кола поганих рішень, заснованих на хибних моделях і недостовірних даних. Спосіб відновити торжество здорового глузду на всіх рівнях організації. У сучасному світі менеджмент все частіше втрачає контроль над системами, якими повинен управляти. А ця книга про те, як його організувати і більше ніколи не втрачати», – Павло Таяновський, директор зі стратегій та трансформацій міжнародного рекламного агентства Carat Ukraine

Курченко О. Деталізм. Впевнене завтра / Олег Курченко. – К.: ВЦ «Академія», 2019. – 224 с.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери