Re: цензії

22.04.2024|Ігор Чорний
Розтікаючись мислію по древу
08.04.2024|Ігор Чорний
Злодії VS Революціонери: хто кращий?
Леді й джентльмени, або «Лондонські хроніки» Місіс К
03.04.2024|Марта Мадій, літературознавиця
Фантасмагорія імперського пластиліну
28.03.2024|Ігор Чорний
Прощання не буде?
20.03.2024|Наталія Троша, кандидат філологічних наук
Світиться сонячним спектром душа…
У роздумах і відчуттях
20.03.2024|Валентина Галич, доктор філологічних наук, професор
Життєве кредо автора, яке заохочує до читання
20.03.2024|Віктор Вербич
Ніна Горик: «Ми всі тепер на полі битви»
18.03.2024|Ігор Зіньчук
Кумедні несподіванки на щодень
Головна\Події\Презентації

Події

03.12.2009|08:49|Буквоїд

«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» презентує книжки Рутківського і Дала

4 грудня о 18.00 видавництво «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» презентує у книгарні «Є» (Київ, вул. Лисенка, 3) книжки Володимира Рутківського «Джури-характерники» та Рональда Дала «Джеймс і гігантський персик».

 Володимир Рутківський(1937 р.н.) – український дитячий письменник. Автор багатьох романів для дітей, серед яких «Бухтик з тихого затону», «Гості на мітлі», «Сині Води» та інші. Живе, працює і творить в Одесі. «Джури козака швайки» –  перша книга трилогії про козацькі пригоди, вона посіла друге місце за рейтингом «Книги року».

«Джури-характерники» – друга книга захоплюючої  історичної трилогії письменника. У новому гостросюжетному романі читачі зустрінуться зі своїми улюбленими героями з попереднього роману «Джури козака Швайки» – юним характерником Саньком та його вірним другом Грициком. Хлопці підросли, змужніли, і тепер нарівні з дорослими козаками беруть участь у військових виправах. У романі з’являється ще один відчайдушний герой –  маленький характерник Телесик зі своєю дитячою ватагою. А небезпека й надалі чигає на кожному кроці...

Роальд Дал (1916-1990) – популярний і улюблений британський (уельський) письменник. У 40-х роках 20-го століття здобув славу як автор творів для дітей та дорослих. В Україні його творчість добре знана серед малечі завдяки двом «абабагаламазьким» книжкам «Чарлі і шоколадна фабрика» та «Матильда».

«Джеймс і гігантський персик» – одна з найвідоміших дитячих повістей Роальда Дала. Так сталося, що маленький Джеймс мусить жити разом зі своїми злющими тітоньками – тіткою Шкваркою і тіткою Шпичкою, які постійно коверзують і знущаються з нього. Проте одного дня стається щось надзвичайне, і життя Джеймса та його тітоньок докорінно змінюється...

Отож, про ці історії «від 2 до 102 років» розкажуть письменник Володимир Рутківський, художник Максим Паленко, перекладач Віктор Морозов та видавець Іван Малкович.



коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери