Головна\Події\Презентації

Події

04.10.2010|19:26|Буквоїд

Презентація «Сновид» у Чернівцях

5 жовтня о 18.00 в «Literatur Café» КМЦ «Українська Книга» (м.Чернівці, Центральна площа, 10) відбудеться зустріч з Тарасом Малковичем – упорядником унікальної в світі антології снів українських письменників «Сновиди».

У вересні стартував вже четвертий сезон літературних вівторків, що проводяться у КМЦ «Українська книга». Чимало відомих авторів вже мали нагоду поспілкуватися із чернівецькими гурманами, але посиденьки та відкриття письменників тривають. Ось і зараз відбудеться презентація ще гарячої книги сновидінь письменників, що розділені часом, територією, способом письма; загалом 80 письменників та письменниць.

Чимало із представлених в антології «Сновиди» авторів вже побували на літературних вівторках: Таня Малярчук, Богдана Матіяш, а деякі мають міцні чернівецькі корені, як то Марія Матіос, Христина Венгринюк, Сашко Горський, Сергій Пантюк.

Майже всі тексти написані спеціально для цієї антології, окрім, звісно, сновидіння Григорія Сковороди, який із відомих причин нових текстів не пише, але й написане його пером за життя до читача в таких масштабах доходить не часто. Особливим це видання є і завдяки обкладинці, адже її прикрашає робота знаменитого сучасного американського художника Рафала Ольбінського, володаря міжнародної мистецької премії «Оскар» (Париж).

Презентувати книгу, яка вийшла лише в числах цьогорічного Львівського Форуму, спеціально приїде автор ідеї та упорядник Тарас Малкович.

Інформація: КМЦ «Українська Книга»



Додаткові матеріали

25.09.2010|18:37|Події
«Сновиди» у Києво-Могилянській академії
23.09.2010|07:47|Події
Презентація антології «Сновиди. Сни українських письменників» в університеті Драгоманова
18.09.2010|08:59|Події
Оголошено переможців конкурсу «Найкраща книга Форуму»-2010
Книжки вересня: фрейдисти при владі
«А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА» дослідила сни письменників, а «Фоліо» взялось за Подерв’янського
коментувати
зберегти в закладках
роздрукувати
використати у блогах та форумах
повідомити друга

Коментарі  

comments powered by Disqus


Партнери